Ny Tørrshampoo fra Redken!

Introduksjon av Redken NEW powder refresh 01 aerosol dry shampoo

Vi introduserer nok en styling hemmelighet fra Redken! Forvandle et hvilket som helst 1 dag gammelt hår med utrolige NEW powder refresh 01 aerosol hair powder/dry shampoo. Den overgår alt hva gjelder å absorbere olje, nøytralisere duft og utvider mulighetene innen hårføning. Håret etterlates nytt og friskt i løpet av sekunder.

Powder refresh 01 aerosol hair powder/dry shampoo er det nyeste produktet innen Redken’s Style Connection Collection. En banebrytende kolleksjon med unike formler som gir sterk tekstur forvandling. Den lettvektige sprayen gjør det nærmest umulig å overdrive påføringen. Den fargeløse formelen etterlater ingen overflødige rester og har en perfekt kombinasjon som gir en oppfriskende følelse som hverken er for tørr eller fuktig. Den er et allsidig tilskudd til serien som muliggjør enda flere dager mellom sjamponeringer, tilrettelegger for oppsatt hår eller korrigerer for overbruk av andre produkter i en fei.

“For meg er Powder refresh 01 aerosol hair powder/dry shampoo det produktet enhver kvinne absolutt må ha med i sin veske. Du kan bruke den til å «preppe» håret og absorbere olje om morgenen for deretter å friske opp frisyren gjennom hele dagen.” sier Rodney Cutler, Redken Brand Ambassadør og Eier av Cutler/Redken Salonger.

“Den er så mye mer enn kun en tørrshampoo, den er lettvektig samtidig sterk og oppfriskende, og det er millioner av måter å bruke den på. Jeg elsker å anbefale den til kvinner med f.eks. pannelugg, du kan spraye den på panneluggen før du legger deg og våkne opp uten noen spor av overflødig olje.”

Powder refresh 01 aerosol hair powder/dry shampoo finnes i både store og mini størrelser for å kunne friske opp frisyren enten hjemme eller på farten! Rist, spray og børst!