Drop in Frisør

Frisørsalonger uten timebestilling

Maja’s Salong er et konsept basert på frisørsalonger uten timebestilling. Dette betyr at du kan være impulsiv og besøke en frisør akkurat når det passer deg. Med 32 ansatte fordelt på fire frisørsalonger, opplever du sjeldent lang ventetid. Spør gjerne etter en spesiell frisør. Vi er stolt av å være landets aller første drop-in frisør.

Om Majas Drop in Salonger

Vår historie starter i 1963

En 20-årig dansk jente reiser til Norge for å prøve noe nytt. Det tar ikke lange tiden å falle til rette, og våren 1966 starter hun og mannen Sigurd sin første frisørsalong her i Kristiansand.

I dag eies firmaet av Maja & Sigurd Moi og datteren Eva Katrine Moi Skøie. Eva er i tillegg daglige leder for alle fire salongene i Kristiansand og omegn.

En salong ligger i Kvadraturen og de tre siste befinner seg på Sørlandssenteret, Brennåsen og Vågsbygd.

Majas Salong er medlem av

Ønsker du å jobbe hos oss?

Du kan også bli en del av Majas

Ønsker du å jobbe i en spennende bedrift som gir deg gode arbeidsbetingelser og mulighet til å utvikle deg? Da er Maja´s Drop in en arbeidsplass som du bør vurdere.

Vi er alltid interessert i å høre fra dyktige frisører og lærlinger. Du skal ikke se bort fra at vi vil ta en prat med deg.

Send søknad til eva@majas.no

Medlem av den verdensomspennende organisasjonen Intercoiffure.

Intercoiffure har, ved personlig forbindelse imellom, til formål å høyne frisørfaget sosiale og samfunnsmessige stilling, utvikle en god kameratslig ånd mellom kollegene og på en idealistisk måte hevde sitt ry som foregangsmenn og kvinner innen faget.